Piss dag

Ligger i sängen nu är så jävla trött. Det har varit värsta piss dagen idag, jag skulle duscha imorse men jag hann inte för någon eh Lukas tog duschen så var tvungen att sätta upp håret i en ful toffs. Så spöregnade de så jag fick ju min dusch ändå, 2 gånger. Jaja iallafall skolan var helt okej fast jag inte va på så jättebra humör. Efter skolan så spöregnade fortfarande.. Hela jävla dagen utan stopp. Sjukt. Iallafall tog ur toffsen då för annars hade mitt hår blivit som en jävla lejonman. Aja så hade jag en otroligt rolig, mysig, torr och glad väg hem sen. Skitkul var det. Woooohooo! Nej men kollade på vd bytte om till myskläder och sen åt jag middag och nu ligger jag i sängen som sagt. Kan lägga upp 2 bilder från idag!
Godnatt.

You make me wanna blow my head off

Fredag imorgon! Så skönt.
Dagen har varit bra förutom att jag inte gillar torsdagar, tråkiga lektioner och alla i halvklass förutom första engelskan och bildlektionen.
Men ja annars har de väl varit bra som sagt. Eller inte på non, sista lektionen. Min lärare får mig att vilja skjuta mig själv. Jag klarar inte av honom, jag får seriöst huvudvärk av honom jag skojar inte jag får det. Jag satt verkligen och önskade att jag hade nånting som fick honom att hålla käften på slutet, vi var klara med de vi skulle så var han ändå tvungen att prata. Det var fan pain. Nejmen jaja ett år kvar med han bara. Haha de va de iallafall de är ju fredag imorgon som sagt!! :D

Alltså förlåt men jag tar typ aldrig nya bilder..

Hej!
Onsdag idag, snart freeedaaaag. Har inget att blogga om förutom att jag har fått sår på hela benen, vi körde nämligen frisbeegolf på idrotten vilket innebär typ klättra i berg, fastna i taggbuskar, gå i brännässlor osv. Eller så var det bara jag.. Haha. Nejmen den var inte jättekul. Fast egentligen var det ganska kul ändå. Iallafall är skittrött nu, ska sätta på en film och sen sova.
Puss!