Hemma

TJOSAN! hej.

Nu är jag hemma, don't worry maten var god, tacoooos ♥
Jag är trött & har ont i ögonen och är proppmätt men annars så är det bra.
Förresten till bilden..
Antingen så satt ni verkligen och bah JAG VET VEM DET ÄR, VAAAFAAAAAAAN och fick er att tänka. Eller så visste ni vem det var helt enkelt. Eller så kommer ni ihåg bilden från inlägget under. Eller så såg ni inlägget under medans ni kollade på bilden. Eller så bah, i don't give a fuck. Eller? Gjorde ni något annat så kommentera. HAHA NEJ GÖR INTE DET, för jag vill inte veta. Kom jag på. Ni skulle ändå inte gjort de så blöbb liksom.
Iallafall om ni känner er lite lost in space just nu så bilden i inlägget under, om ni inte fattar det här och vill veta vem det är så bläddra ner till inlägget med den här bilden: ↓

 


Så nu har jag förvirrat er klart. Hehe.

Lördag

Sitter i bilen och lyssnar på musik nu. Japp jag har kinda tråkigt som fan.
Är påväg till Märsta och fira en som har fyllt år , äta mat och sånt och kanske leka sångfåglar och sjunga en fin happy birthday visa på svenska, eller vad vet jag? Jag gissar bara , okej? Iallafall hoppas på att de är något gott som bjuds för jag börjar bli hungrig, om det blir mindre gott så hoppas jag att ni sörjer i hemlighet med mig för de är ni fan skyldiga att göra! Åååååh är i Stockholm nu, fina fina Stockholm loooove! Min arm har somnat om ni vill veta för jag har en filur som ligger och sover mot den , aj som tusan liksom! Haha skoja de är kinda cute tycker jag. ❤
Nej men nu hörrni så börjar mina spyreflexer att vakna till liv dom skriker typ "nej Jenny nu får de fan vara bra titta upp och följ vägen för annars, ja precis annars..." så jaaaa jag tänker lyda dom, för dom vet nog bäst på den här fronten..

Här har ni en himla charmig bild och så tänker ni säkert, oh my god vad jag känner igen honom vad tusan heter han nu då??? Shit han är skitfin, men åh jag vet ju vem de e är.
Ja sådärja klura på de nu, så säger jag ikväll.
Puss