The best night of my life. ♥

Har ingen egen bild på honom från konserten, bara videos. Men herregud vad bra det var! Bästa kvällen i mitt liv. Var så jävla lycklig. Han är så otroligt duktig! Kan inte riktigt fatta att jag faktiskt har sett honom. Jag har väntat på att han ska komma till Sverige sen 2009, alltså ca 5 år. Jag fick biljetter i somras (2012) och har väntat i exakt 296 dagar på konserten. Så känner mig lite tom nu.. Man har längtat och sett fram emot det så länge och så är allt över helt plötsligt. Men det var sjukt. Är så jävla glad! Jag kan egentligen inte uttrycka mig ordentligt finns inte ord typ. Som sagt så är jag så jävla lycklig! Jag hoppas att jag kommer få se han fler gånger och till och med träffa honom någon gång! Never say never!
Bild från konserten. Inte min bild lånad från facebook.
23/4-2013♥♥♥♥♥

I övermorgon!

Asså jag inte inte ens förstå det. Herregud. Jag dör. LYCKORUS! Han kommer till stockholm inatt/imorgon. Jag ska se han i övermorgon. Asså det är helt sjukt. Det är inte många som kan förstå lyckan. Jag har drömt om det här sen 2009. Jag driver inte. Det är sant, sen 2009. Och nu, snart, äntligen ska jag få se honom! Att få träffa honom, få autograf och krama honom och framförallt säga något till honom vill jag ju också göra, såklart. Men att se honom sjunga/framträda sina låtar kommer bli så stort. Jag har suttit och kollat på videoklipp från nästan alla hans konsterter år ut och år in och drömt om att få uppleva det själv. Och snart ska jag få göra det! Visst kalla mig galen och besatt men nej. Det är bara så stort för mig att en av mina drömmar ska gå i uppfyllelse. Jag är inte hysterisk bara jätteglad, jättetaggad och sjukt förväntansfull! / Mvh dramatiskt tjej, typ.
Haha jag kan förstå hur sjukt vissa tycker att det här låter, men det är så speciellt och så stort för mig. Som sagt det är inte många som kan sätta sig in i det här och förstå. Men det är okej. Ni får tycka att det är sjukt och överdrivet men låt mig. Det betyder så otroligt mycket för mig!

Rule number one, is that you gotta have fun.

Gjorde andra delen av np i SO idag. Det gick faktiskt bra! Det var mycket ekonomi och många reflektera själv frågor. Så det gick bättre än förväntat!
Annars idag så har jag tränat både själv och med min lillasyster. Hon är värsta köttarn! Haha.
Nu ska jag fortsätta titta på Chicago Fire och sen sova.
Godnatt. ♥
 
Jag funderar verkligen på att färga håret ljusare kanske lite mellanblondt till sommaren.. Men vet inte om jag vågar.