Chanel

Har äntligen införskaffat en mobilplånbok? Har verkligen ingen aning om vad det heter men något sånt säkert. Behövde en sån, så himla praktisk! Om man bara ska ha med sig mobil, buss/bankkort och lite pengar så bär man allt som om man bara har med sig mobilen istället för att ha med sig en stor väska. Man orkar ju inte direkt ha alla kort och pengar i handen, haha. Så sjukt fin färg också, tycker om den såå mycket! ♥
 
 
 
 
 

Happy Friday

- 3 bilder från idag. 
 
Älskar fredagar slutar 12 då! Bästaa. ♥
Imorse så åkte Sandra samma tåg som mig. Så jävla nice, haha. Det känns så konstigt att inte gå i samma klass som henne. Vi har liksom hängt ihop i 3 och ett halvt år tror jag? Någonting sånt iallafall. Hur som helst så är gymnasiet riktigt bra! Den stora skillnaden från grundskolan är att man jobbar på alla lektioner och att alla faktiskt jobbar. Haha! Sen är det ju mer ansvar och mer läxor + yngre lärare hehe. Såkart finare skola också, allt är så bra helt enkelt. Trivs riktigt bra! För er som inte vet så går jag Ekonomi - Juridik på Östra gymnasiet. 

Dm

Gick upp klockan 7 idag. På en lördag. Det tog emot ganska mycket.. Skulle iallafall åka till Bro för att spela innebandy dm. Det gick sjukt bra! Vi vann med 7-2. Gissa om vi blev glada eller? Haha skittaggade inför imorgon. Vi spelade bara en match idag men vi ska spela två till imorgon. Om vi vinner en till kommer vi gå vidare till nästa helg. Just nu leder vi hela "dm cupen" eftersom att vi hade bäst målskillnad. Haha så himla kul, vi brukar inte vara såhär bra.. Men vi har faktiskt blivit mycket bättre och det både syns och känns. Just nu är det roligt att spela, vi får väl se om jag tycker samma sak imorgon.. Hehe. 
 
En seger bild typ. Haha!