Önskelista 2013

Har kämpat med den här listan ett bra tag. Det blir ju bara svårare och svårare att komma på vad man önskar sig ju äldre man blir. Köper sånt jag behöver själv och därför blir det automatiskt en hel del dyrare saker man önskar sig som inte studiebidraget räcker till. 
Önskar mig en shoppingresa till London också! 
 
 

Ombre

Funderar på om jag ska våga färga ombre. Alltså vill inte vara blond nertill utan det ska vara ljusbrunt. Vill ha i samma färgskala/ton som mitt hår så att det inte blir en sån skarp skillnad. Det ska se naturligt ut men ändå annorlunda. Ungefär som bilderna skillanden är att jag har ljusare hårfärg än vad dom har. Funderar iallafall på att färga dock hos en frisör, vill att det ska se bra ut vilket det antagligen inte kommr göra om jag färgar själv.. Måste klippa mig också, vågar inte färga nu eftersom att mitt hår är så himla slitet, tunt och bara helt kaos. Vi får se vad som händer helt enkelt. Behöver verkligen någon slags förändring ialalfall! 

T.G.I. Friday's

Det är sånna här tillfällen jag önskar att jag hade en systemkamera..
 
Vid fyra tog jag tåget in mot stan för att äta middag med världens bästa tjejer! Vi åt på Friday's. Så himla gott och otroligt mysigt. Trivs så bra när jag är med dom! Vi satt där i flera timmar så har precis kommit hem nu. Ska försöka bestämma och planera lite inför imorgon. Hatar när saker inte går som det ska. Det löser sig väl på ett eller annat sätt i alla fall hoppas jag!