Tuesday

Har blivit förkyld men trots det så var jag i skolan idag och gjorde nationella provet i engelska, uppsatsdelen. Stannade i skolan hela dagen då vi hade en hyffsat kort dag eftersom att vår sista lektion var inställd. Efter skolan var det bara hem och vända för har nämligen varit på körkortskurs i 3h. Satt där och snorade och mådde inte alls bra men det gick bra och nu väntar vi bara på några papper sen ska jag få börja övningsköra! Är så taggad, har velat börja för längesen men det har gått så segt med alla papper och ingen har orkat ta tag i det. Men nu är det på g iallafall! Har precis duschat och skickat in en juridikuppgift. Tänkte sova om en stund och försöka bli frisk.

Pictures from the last week

Den senaste veckan har varit väldigt bra, kort sagt. Sol, glass, fina vänner, "lunch" i solen, ovanligt lite plugg, lite shopping och innebandy. Kan inte alla veckor se ut såhär? 

Back to normal

Sista lovdagen idag, har så sjukligt mycket ångest inför skolan. Vet att det snart är sommarlov men snart är inte tillräckligt snart och sista tiden nu kommer bara bestå utav helvetesveckor efter varandra. Idag har jag iallafall hunnit med att spendera lite tid med min lillasyster, handlat, satt upp vår studsmatta, varit med Sandra och tränat lite. Ska gå och lägga mig nu och hoppas på att jag kommer upp ur sängen imorgon...