Busy doing nothing

Förlåt men har verkligen inte hunnit blogga! Känns som om att jag är upptagen med att göra ingenting. Grejen är att jag jobbar hela dagarna och på kvällarna när jag kommit hem så är det matte som står på schemat. Igår åkte jag in till skolan och gjorde mitt matteprov. Har ju inte gått sommarskola och har inte så bra koll på vad de har gjort där så jag hade uppfattat provet som om det bara var ett litet kompletteringsprov på ca 1h men hade så fel.. Det var ett gammalt np som tog ca 2 och en halv timme att göra. Gick väl inte jättebra men hoppas med hela mitt liv att jag lyckades få ihop tillräckligt med poäng. Den här veckan har jag även flyttat hemifrån. Eller har bott själv hos mamma med Amber. Har varit så sjukt skönt att få bo själv ett tag faktiskt. Men ska bli skönt att flytta hem till pappa idag igen. Hade tänkt jobba ikväll men det behövdes inte, skönt att vara ledig faktiskt. Får helt enkelt se vad som händer ikväll. 

Work

Har knappt hunnit blogga alls den senaste veckan. Har jobbat både helg och vardagar. Har som sagt fått jobb på restaurang Freja. Det är sjukt kul att jobba faktiskt, jobbigt men kul . Har dock varit förkyld hela den här veckan, feber, halsont, snorig osv vilket inte har varit så kul men det börjar bli bättre nu iallafall. Idag började jag iallafall dagen med en promenad. Skönt att röra lite på sig då jag inte har tränat på en vecka. Senare ikväll ska jag träffa Wilma en stund, det var ett tag sen vi sågs så det ska bli kul! 

Perfect day

I tisdags förra veckan fick vi äntligen sommarlov! Så sjuuukt skönt. Har inte så många bilder från dagen då bilder inte var det första jag tänkte på senare på kvällen, haha. Men kan ju säga att den dagen var så sjukt rolig, helt perfekt.