72 days

Nu känns det verkligen som om att våren är påväg. Idag ställde vi om klockan till sommartid, det börjar bli varmare ute, det är soligt, ljusare på kvällarna osv. Motivationen börjar komma tillbaka och man vill göra saker. Dock sjunker motivationen till skolan något fruktansvärt då man hellre gör 1000 andra saker istället för att gå i skolan. Man vill ut inte vara instängd i en skola hela dagarna.. Så jag tycker att vi tar en minut och tänker på att det bara är 72 dagar kvar till sommarlov, till frihet. 72 dagar, det klarar vi! Nu kämpar vi in i det sista och tar ett välförtjänt sommarlov om ca två månader!  
 

Turn up

Mina favoriter ♥
Igår gick jag upp runt halv 8 och tog mig upp till kvarnängen och var "funktionär" på en liten cup vi hade för 05/06 där bl.a. min lillasyster spelar. Stod vid speedshootingen för det mesta, det var faktiskt kul haha. Vissa barn är så söta vill bara äta upp allihopa haha. Nej vad hemskt det låter men ja. Var där i princip hela dagen. Sen gick jag och Wilma hem till mig med ett stopp på Ica. Bytte om och så sen mötte vi Michaela och gick upp till Sandhamn där det var lagfest. Om vi åt massa chips på vägen? Japp. Åt tacos där, körde femkamp, åt efterrätt och massa chips osv. Hade en riktigt bra dag igår då den spenderades med folk jag tycker riktigt mycket om. ♥

Cosy Tuesday

Vi har konstigt nog haft två (inne på andra nu) riktiga chillveckor i skolan. Förra veckan var vi lediga två dagar då vi hade utvecklingssamtalsdag och studiedag och den här veckan är massa 3or borta och därav vissa lärare vilket har lett till massa inställda lektioner och långa sovmornar. Så skönt! Vi förtjänar verkligen det här efter alla våra helvetesveckor, vecka efter vecka. Vi har dessutom inte så mycket prov och sånt men borde verkligen börja på de här "smågrejerna" vi har innan det kommer en ny helvtesvecka. Men är så dålig på att ta tag i saker. Idag började vi iallafall kvart över 12. Efter skolan så åkte jag med Penny hem och åt våfflor till mellis för det är ju trots allt våffeldagen idag! Åt även tacos till middag där. Riktigt mysig dag. Ska börja göra iordning mig inför natten nu, Tänkte faktiskt inte ta sovmorgon imorgon då vi antagligen har det. Behöver jobba med engelskan. Sen är jag osäker på om spanskan är inställd eller inte så lika bra att åka dit!