18

I fredags hade Sandra sin 18 års fest. Är ett par skor fattigare. Förstår inte hur man kan ta någon man känners skor? Kul. Aja hela festen var ganska kaos. Har iallafall två bilder med min älskling. Hade inte min mobil på hela kvällen så har typ inga bilder alls. Sov kvar där och kom hem runt 9 dagen efter, fick skjuts av Sandras mamma då jag som sagt inte hade några skor. Spenderade halva dagen med Kevin och resten sov jag bort. Har dessutom lyckats bli sjuk, har ont i hela kroppen och hostar som fan. Hoppas på att bli frisk så fort som möjligt. 
 

Tisdag

 
Bloggandet går bra som vanligt! Ingenting speciellt har hänt sedan sist. Livet stressar på som fan just nu. Så mycket att göra och så lite tid. Är det långt kvar till lov eller? Behöver så mycket. Att ens vara i skolan känns så ovärt just nu då det känns som om man skulle få mer gjort hemma? Hur som helst, dagen idag har varit ganska lugn. Efter skolan mötte jag Sandra så hade vi sällskap hem och möttes upp senare och gymmade lite. Blev så sjukt trött när jag kom hem så behöver verkligen lägga mig i tid ikväll.. 
 

Studiedag

 
Har varit ledig både i torsdags och idag, så himla skönt. En del har hänt sedan sist jag skrev. T.ex. så har min allra finaste bästavän fyllt 18 år. Känns helt sjukt att hon faktiskt är 18 nu, myndig och allt. Asså oh my. Är så taggad på hennes 18 års fest. Annars har väl inget jättespeciellt hänt. Ska alldels strax fixa det sista och sätta mig på tåget mot Bålsta för ska spendera helgen hos mormor och morfar som jag inte har träffat sen i somras så det ska bli jättemysigt. Ska även försöka bli klar med min essä, det är för mycket att göra i skolan just nu.. Hinner inte med livet.