970219

Det är nästa läskigt hur exakt varje ord som står här stämmer in på mig som person. 
 
Fisken är fantasifull, lyhörd och ytterst mottaglig för intryck vilket gör att fisken har en djup förståelse och medkänsla för sina medmänniskor. Många fiskar är därför dessutom i höggrad mottagliga som medium. Fisken är en mycket god lyssnare och genom sin förmåga att sätta sig in i andra människors känslor kan fisken få den mest problemtyngde medmänniska att må bättre bara genom att lyssna. Fiskar är tilldragande för de flesta tecken men passar bara ihop med ett fåtal. Fisken är oerhörda känsliga och sårbara vilket gör att de ibland kan dölja sina äkta känslor och spela upp en roll som de tror att omgivningen vill se eller att de drar sig undan och verkar avståndstagande, helt enkelt för att de kan uppleva andras känslor och problem som sina egna vilket kan vara katastrofalt för den känsliga fisken.

Fisken kan verka förvirrad och råka i ett tillstånd av oordning. Men på något sätt brukar deras orationella sätt ändå få saker och ting lösta ändå. Fisken har en stark kreativ ådra och de kan nå mycket långt om de hittar sitt rätta område.

Dock funkar fisken bästa när de får jobba ensamma och grupparbete är oftast inte rätt melodi för en fisk, fisken klarar helt enkelt inte av så mycket intryck som den behöver sålla med för många kockar i samma projekt. Däremot så passar fisken ypperligt men att hjälpa andra, djur eller människor eller med att skapa, dansa och kreera. Kreativiteten funkar många gånger som rena terapin för fisken och få har en sådan förmåga att skriva lyriska texter som en fisk.

Fiskar passar genom sin anpassningsförmåga och möjlighet att spela roller även utmärkt som skådespelare, bara fisken kommer över sin naturligas blyghet som många i detta tecken lider av. Detta gör dessvärre även att fisken är en oerhört skicklig lögnare, men de flesta lögner en fisk diktar ihop är vita och kikar man närmare på dem är de oftast avsedda att värma snarare än att förleda.

Fisken är en sann romantiker som gärna visar sin partner kärlek och uppskattning. Fisken är trogen och lojal men deras önskan att leva i ett kärleksförhållande kan ibland göra att de inte ser brister eller fel hos sin partner. Detta kan leda till mången tårar för fisken och krossade förhoppningar men när fisken återhämtat sig fortsätter den ihärdigt söka efter sann kärlek. 

Kommentera här: